Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanan maçlarından ardından Real Madrid ve Manchester City, son 16 turuna çıkmayı garantiledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının 4'üncü haftası bu gece oynanan maçlarla başladı.

E, F, G ve H gruplarında 8 karşılaşmanın oynandığı gecede, İsrail'in Maccabi Haifa ekibi, sahasında İtalyan devi Juventus'u Omer Atzili'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Maccabi Haifa, Şampiyonlar Ligi'nde 20 yıl sonra ilk kez sahadan galip ayrıldı.

Son şampiyon İspanyol temsilcisi Real Madrid, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk kulübüyle 1-1 berabere kaldı. Puanını 10 yükselten Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi.

Chelsea, Milan'ı 2 golle mağlup ederken, Manchester City, Kopenhag deplasmanından golsüz eşitlikle dönüyor. G Grubu'nda 10 puanla ilk sırada bulunan Manchester City, son 16 turuna yükselmeyi garantileyen bir diğer takım oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları şöyle:

E Grubu:

Dinamo Zagreb (Hırvatistan)-Salzburg (Avusturya): 1-1

Milan (İtalya)-Chelsea (İngiltere): 0-2

F Grubu:

Celtic (İskoçya)-Leipzig (Almanya): 0-2

Shakhtar Donetsk (Ukrayna)-Real Madrid (İspanya): 1-1

G Grubu:

Kopenhag (Danimarka)-Manchester City (İngiltere): 0-0

Borussia Dortmund (Almanya)-Sevilla (İspanya): 1-1

H Grubu:

Maccabi Haifa (İsrail)-Juventus (İtalya): 2-0

Paris Saint-Germain (Fransa)-Benfica (Portekiz): 1-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.