Şampiyonlar Ligi'nde 8 takım son 16 turuna yükseldi

Şampiyonlar Ligi'nde 8 takım son 16 turuna yükseldi

Şampiyonlar Ligi A, B, C, D gruplarında Porto, Bayern Münih, Napoli ve Tottenham grup lideri, Club Brugge, Liverpool, Inter ve Eintracht Frankfurt grup ikincisi olarak tur atladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A, B, C, D gruplarında son maçlar tamamlandı.

Porto - Atletico Madrid: 2-1, Bayer Leverkusen - Club Brugge: 0-0, Liverpool - Napoli: 2-0, Rangers - Ajax: 1-3, Bayern Münih - Inter: 2-0, Viktoria Plzen - Barcelona: 2-4, Sporting Lizbon- Eintracht Frankfurt: 1-2, Olimpik Marsilya - Tottenham: 1-2 sonuçlarıyla son 16 turuna çıkan 8 takım da belli oldu. 

Porto, Bayern Münih, Napoli ve Tottenham grup lideri, Club Brugge, Liverpool, Inter ve Eintracht Frankfurt grup ikincisi olarak tur atladı.

Bugün de E, F, G, H gruplarındaki son maçlar oynanacak.

Çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak son 16 turunun ilk maçları ise 14-15 ve 21-22 Şubat 2023, rövanşları ise 7-8 ve 14-15 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.