'Referanduma kadar sadece kendi boruları ötecek'

'Referanduma kadar sadece kendi boruları ötecek'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "Çıkarılan yeni düzenlemeyle referanduma kadar sadece kendi boruları ötecek, televizyonlar sadece bir taraf lehine özgürce yayın yapabilecek.

Milletin özgür iradesinden bu kadar korkan ve kendi savunduklarının doğruluğundan bu kadar şüphe duyan bir iktidar daha önce görülmemiştir!" açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu,  Rus savaş uçağının Suriye'de Türk askerlerini 'yanlışlıkla' vurması sonrası Rusya'dan yapılan açıklamaya tepki gösterdi.

"BAŞSAĞLIĞIYLA GEÇİŞTİRİLEMEYECEK KADAR ÖNEMLİ"

Kılıçdaroğlu Twitter hesabı üzerinden "2 gündür acı haberler alıyoruz. El Bab'ta şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabır diliyorum. Yanlış politikalar uygulayarak Ortadoğu bataklığına saplanan, her gün ayrı bir şehit haberi ile yüreği yanan bir ülke haline geldik. Askerlerimizin şehit edilmesi, Rusya tarafından kuru bir başsağlığıyla geçiştirilemeyecek kadar önemli bir hadisedir!" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.