Partiler hareketli aday listeleri için son gün yarın!

Partiler hareketli aday listeleri için son gün yarın!

Türkiye 24 Haziran'da genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı için sandık başına gidiyor. Seçime katılacak olan 11 siyasi parti milletvekili adaylarını belirlemeye çalışırken listeler yarın YSK’ya teslim edilecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

24 Haziran erken genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala seçime girecek olan siyasi partiler de  27. Dönem Milletvekili aday listelerine son şeklini vermeye çalışıyor. 

YSK’nın seçime girme hakkı olduğunu açıkladığı AK Parti, BTP, BBP, CHP, DP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Vatan Partisi ile HÜDA PAR’ın genel merkezleri milletvekili listelerini açıklamaya hazırlanırken MHP milletvekili listesini iki gün önce kamuoyu ile paylaşmıştı.

Listeler en geç yarın saat 17.00'de Yüksek Seçim Kuruluna ( YSK) verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.