Özel Kuvvetler Komutanlığında Görevli Astsubay Ölü Bulundu

Özel Kuvvetler Komutanlığında Görevli Astsubay Ölü Bulundu

Hakkari'de Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yapan 22 yaşındaki astsubay Oğuzhan Eser, izin için gittiği İzmir'de, avcılar tarafından öldürülmüş halde bulundu.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yapan 22 yaşındaki astsubay Oğuzhan Eser, yıllık izin için gittiği İzmir'in Bergama ilçesi Maltepe Mahallesi'ndeki evinden öğle saatlerinde çıktı. Bir süre sonra Oğuzhan Eser, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir su deposunun yakınlarında, avcılar tarafından vucudunda isabet eden kurşunla ölü bulundu.

PSİKOLOJİK DESTEK ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Astsubay Eser'in, geçen Temmuz ayında PKK'lılerle Çukurca'daki Orman Hudut Tabur Komutanlığı'na düzenlenen havan saldırısında şehit olan uzman çavuş Harun Arvas ile yakın arkadaş olduğu, bu olayın ardından psikolojik destek aldığı belirtildi.

Yapılan incelemede Eser'in vücuduna kurşun isabet ettiği belirlendi. İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Oğuzhan Eser'in cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.