Otomobil sulama kanalına devrildi: 3 kardeş boğuldu

Otomobil sulama kanalına devrildi: 3 kardeş boğuldu

Şanlıurfa’da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu, Abdulaziz Bakış (23) ile kardeşleri Sara Bakış (10) ve Zeynep Bakış (8) boğuldu.

Haliliye ilçesine bağlı İkiağız Mahallesi'nde öğle saatlerinde yaşanan kazada, Abdulaziz Bakış (23) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, DSİ'ye ait sulama kanalına devrildi.  Kazayı görenler hemen sağlık ve jandarma ekiplerini aradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi ile dalgıç polisler sevk edildi. 

Plakası öğrenilemeyen otomobil, halat ve iş makinesi yardımıyla sudan çıkarıldı. Suda yapılan aramada ise sürücü Abdulaziz Bakış ile beraberindeki kardeşleri Sara ve Zeynep Bakış'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Ağabey ile kardeşlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna morguna gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.