Off-road araçları gösteri için Çukurca'da! VİDEO

Off-road araçları gösteri için Çukurca'da! VİDEO

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ikincisi düzenlenen Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali devam ederken, Off-road araçları gösteri için ilçeye geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği, Çukurca Kaymakamlığı, Çukurca Belediyesi ve DAKA işbirliği ile düzenlenen 2. Çukurca Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali üçüncü gününde devam ediyor.

81 il ile dünyanın çeşitli ülkesinden 500'ü aşkın fotoğrafçı ve doğaseverin katıldığı festival yağışlı havaya rağmen devam ederken, İstanbul ve Tekirdağ'dan 20 pilot ile 10 Off-road aracı Off-road gösterisi için ilçeye getirildi. 

Araçlar ilçe merkezinde tur attıktan sonra deneme sürüşü için festival alanına geçti. Festival kapsamında ilk kez off-road gösterisi yapılacak ilçede vatandaşlar araçlara yoğun ilgi gösterdi.

5-444.jpg

1-20190504111945.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.