Müthiş maçta kazanan Hollanda

Müthiş maçta kazanan Hollanda

EURO 2020 C Grubu'nda Hollanda, Ukrayna'yı 3-2 mağlup etti.

EURO 2020 C Grubu'nda Hollanda, Ukrayna'yı konuk etti. Amsterdam Arena'da oynanan karşılaşmada Hollanda, rakibini 3-2 mağlup ederek, şampiyonaya galibiyetle başladı. Ev sahibi Hollanda 53'üncü dakikada Wijnaldum ve 58'inci Weghorst attığı gollerle 2-0 öne geçti. Ukrayna'da 75'inci dakikada sahneye çıkan Yarmalenko attığı mükemmel golle farkı 1'e indirdi. Bu golün 4 dakikada sonrasında kazanılan serbest vuruşta Malinovsky ortaladı. Ceza sahası içinde Yaremchuk'un kafa vuruşunda top ağlara gitti ve skora denge geldi: 2-2. 85'inci dakikada sahneye çıkan Dumfries attığı golle Hollanda'ya galibiyeti getirdi: 3-2.    

Hollanda, C Grubu'ndaki ikinci maçında 17 Haziran Perşembe günü saat 22.00'de Avusturya ile karşılaşacak. Aynı gün oynanacak Ukrayna-Kuzey Makedonya maçının başlama saati ise 16.00 olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.