Murt suyuna giren 5 çocuk hayatını kaybetti

Murt suyuna giren 5 çocuk hayatını kaybetti

Pikniğe giden Kur’an kursu öğrencileri girdikleri Murat Nehri'nde can verdi. Akıntıya kapılan çocuklardan 5'i can verdi, bir çocuk kayıp. 

Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Beşçatak Köyünde pikniğe götürülen Kur’an kursu öğrencilerinden bazıları serinlemek için girdikleri Murat Nehri’nde 5'i boğuldu, biri kayıp. Kurs imamının pikniğe götürdüğü 40 çocuktan bazıları serinlemek için suya girdi. Suya giren çocuklardan bazıları akıntıya kapılıp 4'ü olay yerinde can verirken, bir çocuk ise hastanede can verdi. Bir çocuğun ise kayıp olduğu öğrenildi. 

Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri ise akıntıya kapılıp kaybolan çocukların bulunması için arama çalışmalarına başlattı.

Köylülerden bir yurttaş, olay sonrası imamın gözükmediğini belirterek şunları söyledi: "Göz göre bir vahşet yaşandı. Murat Nehri'nin akıntı olduğu bilindiği halde çocukları pikniğe götüren imam  çocukların suya girmesine izin verdi. 5 çocuk can verirken bir çocuk kayıp.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.