Müftüden Vali Çelik’e ziyaret

Müftüden Vali Çelik’e ziyaret

2023 yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu beraberindeki din görevlileri heyeti ile Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

Hafta münasebetiyle yapılacak faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulunan Müftü Fakirullahoğlu, kendilerine gösterilen ilgi ve alaka ile planlanan faaliyetlere yaptığı maddi-manevi desteklerinden dolayı Vali Çelik’e teşekkürlerini iletti.

Vali Çelik de hafta münasebetiyle ülke genelinde yapılacak faaliyetlerin milletimizin birlik ve beraberliği ile sağlık ve selametine vesile olmasını diledi.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu beraberinde götürdüğü kitap setini Vali Çelik’e takdim ettikten sonra beraberindeki heyetle makamdan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.