Müdür Aydın, Çelik ailesini yalnız bırakmadı

Müdür Aydın, Çelik ailesini yalnız bırakmadı

Hakkari Objektif Haber'de yayınlanan 'Şehit ailesi yardım bekliyor' haberinden sonra İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın Çelik ailesini ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de 1997 yılında 2 arkadaşı ile şehit olan güvenlik korucusu Tahir Çelik'in Merzan mahallesindeki evin odunluğu kar kütlesinin ağır gelmesi sonucu çöktü. Odun, kömür ve kışlık malzemeleri çöken çatının altında kalan şehit ailesi devlet yetkililerden yardım istemişti.

'MÜDÜR AYDIN AİLE'Yİ ZİYARET ETTİ'

Şehit Korucu Tahir Çelik ailesinin mağduriyeti gidermek ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak üzere Hakkari İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Çelik ailesini ziyaret etti. Vali İdris Akbıyık'ın bizzat konu ile yakından ilgilendiğini ve geçmiş olsun dileklerini gönderdiğini aktaran Aydın, Şehit Ailesine Polis Evinde yerlerinin hazır olduğunu iletti.

Kömür ve Odun sorunlarını çözdüklerini belirten aile, Bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Hakkari valisi İdris Akbıyık ve İl Emniyet müdürü Atanur Aydın'a teşekkür etti.

'ŞEHİT AİLESİ YARDIM BEKLİYOR HABERİMİZ'

20c210e7-1744-4a64-ad34-f9b8e041b7a2.jpg3e47c9a0-14d7-4fd3-a911-4eeba2ad5965.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum