Milli Piyango'da 'Nimet Abla' oyunu!

Milli Piyango'da 'Nimet Abla' oyunu!

Yılbaşı çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiyenin hayalleri şimdiden kurulmaya başlandı. Ancak İzmir'de bazı Milli Piyango bayilerinin Nimet Abla gibi ünlü bayilerin kaşelerini bastırarak bilet sattıkları ortaya çıktı

Milli Piyango İdaresi tarafından yılbaşı çekilişindeki büyük ikramiye 61 milyon lira olarak belirlenirken, vatandaşlar büyük ikramiyenin hayalini kurmaya başladı. Ancak bazı işgüzar piyango bayilerinin sattığı biletlerin üzerine ünlü bayilerin kaşelerini bastığı ortaya çıktı.

Yapılanın çok yanlış olduğunu vurgulayan İzmir Bayiler Başkanı Paşa Çakmak, "Burada sahte bilet satılması söz konusu değildir. Ancak ne yazık ki kaşe oyunuyla insanların hayalleriyle oynuyorlar. Sırf vatandaş daha çok bilet satın alsın diye Nimet Abla kaşesi bastırıyorlar. Bilet gerçek ve kaşenin hiçbir etkisi yok. Daha fazla para kazanma hırsı nedeniyle böyle bir oyuna başvuruyorlar. Bu durum kabul edilemez. Vatandaşlar bu konuda çok dikkatli olsun. Sadece bulundukları şehre ait piyango biletlerini alsınlar" dedi." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.