Mera kavgasının ardından bu kez evler yakıldı

Mera kavgasının ardından bu kez evler yakıldı

Mera nedeniyle çıkan kavgada ölen Salih Caymaz'ın yakınları olduğu iddia edilen kişiler, hasımlarının evlerini ateşe verdi.

Urfa'nın Ceylanpınar İlçesi Saraççeşme Mahallesi'nde geçtiğimiz Cuma günü husumetli olan Caymaz ile Kılıç ailesi fertleri arasında mera nedeniyle tartışma çıkmıştı.

Kısa sürede büyüyen ve silahlı çatışmaya dönüşen kavgada, 40 yaşındaki Salih Caymaz hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. 

Olayların ardından bugün gerginlik nedeniyle mahalleden ayrılan Kılıç ailesi fertlerine ait 7 ev, 2 samanlık, 10 ahır, 1 pamuk hangarı ile 1 traktör ateşe verildi. Kundaklanan evlerden yükselen alevler, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yangında evlerde hasar oluşurken, ahırlarda ise 10 küçükbaş hayvan telef oldu. Gerginlik üzerine mahallede önlem alan jandarma, evleri kundaklayanları belirlenerek yakalanması için soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.