Leyla Güven Hakkari’ye geliyor

Leyla Güven Hakkari’ye geliyor

24 Haziran seçimlerinde HDP'den Hakkari Milletvekili Leyla Güven seçilmesinin ardından ilk kez kente geliyor. HDP Güven için karşılama töreni düzenleyecek.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerinde cezaevindeyken HDP listesinden Hakkari Milletvekili seçilen Leyla Güven Milletvekili sıfatıyla seçim bölgesi olan Hakkari’ye geliyor.

HDP Hakkari il örgütünden yapılan yazılı açıklamada kent milletvekili Leyla Güven'in bugün  Van'dan Hakkari'ye geleceği duyuruldu.

Açıklamada Güven'in partililer tarafından Çiftlik alanında karşılanacağı, karşılamaya gelmek isteyen vatandaşlara  HDP il binası önüne gelmeleri çağrısı yapıldı.

Seçilmesinin ardından kente ilk ziyaretini gerçekleştirecek olan Güven'in HDP il binasında halk ile bir araya gelmesi ve ardından belediyeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.