Kürdistan Bölgesi heyetinden Çukurca'ya ziyaret

Kürdistan Bölgesi heyetinden Çukurca'ya ziyaret

Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, Irak'ın Kürdistan Bölgesi'nden gelen heyeti ile Üzümlü Sınır Kapısı hakkında görüştü.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kürdistan Bölgesinin Duhok'a bağlı Amediye Kaymakamı İsmail Mustafa, Amediye Emniyet Müdürü Mehmet Serkomar, Amediye Asayiş Müdürü Mehmet Gazi, Üzümlü Sınır Kapısı Müdürü İrfan Bervari, Çukurca ilçesini ziyaret etti. 

İlçe Kaymakamı Hasan Kurt'u makamında ziyaret eden heyet üyeleri, Çukurca Üzümlü Sınır Kapısının durumu ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. 

Verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Kurt,  Amediye Kaymakamı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Toplantıda Üzümlü Sınır Gümrük Kapısı'nı ele aldıklarını belirten Amediye Kaymakamı İsmail Üzümlü Sınır Kapısı'nı, ticaret ilişkilerimizi nasıl geliştireceğimizi değerlendirdik. Bu tür toplantılar bundan sonrada devam edecek. Vatandaşların güvenliğinin sağlanması, ticaretinin canlanması konusunda alacağımız kararların etkili olacağına inanıyorum." dedi.

Kaymakam Kurt'un kilim hediye ettiği Kürdistan heyeti temaslarının ardından ilçeden ayrıldı.

img-20210305-wa0010.jpg

img-20210305-wa0009.jpgimg-20210305-wa0012.jpgimg-20210305-wa0011.jpgimg-20210305-wa0014.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.