KOSGEB'ten Hakkarili  girişimcilere çağrı

KOSGEB'ten Hakkarili  girişimcilere çağrı

KOSGEB Hakkari  İl Müdürlüğü Dezenfektan, maske, eldiven gibi ürünleri yerli üretenlere 6 milyon liraya kadar destek vereceklerini duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

KOSGEB  İl Müdürü Cihat Gür "Dezenfektan, koruyucu elbise, gözlük, maske, eldiven gibi ürünleri üreten girişimcilere 6 milyon liraya kadar destek verileceğini duyurdu.

Yazılı açıklama yapan Gür, KOSGEB alacaklarını 3 ay erteleyeceğini ve yeni projelere  4 ay ek süre tanınacağını söyledi.

KOSGEB’in Tekno Yatırım Destek Programı kapsamına yeni ürünler ilave ettiklerini hatırlatan Gür, "Dezenfektan, koruyucu elbise, koruyucu gözlük, maske ve eldiven gibi ürünleri yerli imkânlarla üreten işletmelerimiz, KOSGEB’in Tekno Yatırım Destek Programı'ndan faydalanabilecek. Salgın riskinin ortadan kalktığı resmi makamlar tarafından duyurulana kadar bu programdan yararlanabilecekler. Bu projelere 6 milyon TL’ye kadar destek vereceğiz. Bunun 4 milyon 200 bin TL’si geri ödemeli olacak.’’ ifadelerini kullandı.

Hakkari KOSGEB Müdürlüğü olarak yatırım yapabilecek girişimci ve yatırımcıları desteklediklerini ve beklediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.