Kocaeli'nden dönen öğrencilerden Vali Akbıyık'a ziyaret

Kocaeli'nden dönen öğrencilerden Vali Akbıyık'a ziyaret

Hakkâri Valiliğinin destekleriyle Kocaeli’ye gönderilen ve Otosan Fabrikasını ziyaret edip kente dönen öğrenciler, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ettiler

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi motor bölümünde eğitim gören  ve 3 günlük eğitim için Kocaeli iline gidip burada Otosan Fabrikasını ziyaret eden öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Okul Müdürü Sıtkı Zerek ve öğretmenleri ile birlikte Vali İdris Akbıyık'ı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Akbıyık, öğrencilerle bir süre sohbet ederek derslerinde başarılar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Hakkari Valiliğinin destekleri ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi motor bölümünde eğitim gören 22 öğrencinin 2 öğretmen nezaretinde Kocaeli Ford Otosan Fabrikasına gönderildiğini belirterek, ''Öğrencilerimiz fabrikada üretilen otomobilleri yakından inceleyerek bilgiler edindiler. 3 gün burada kalan öğrencilerimizin barınma ve diğer ihtiyaçları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı. Eğitime büyük destek veren başta Sayın Valimiz olmak üzere Kocaeli Belediyesine teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Öğrenciler ise, Kocaeli’ne giderek burada üretilen otomobilleri yakından görme imkânını kendilerine sağlayan Vali İdris Akbıyık'a teşekkür ettiler.

1-20191022224119.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.