Koç Grubu 3 markasını sattı

Koç Grubu 3 markasını sattı

Koç Grubu'ndan KAP'a açıklama geldi: Pastavilla, Kartal, Lunch&Dinner markaları satıldı.

Koç Grubu’na bağlı Tat Gıda bünyesinde bulunan 3 markanın satışına onay çıktı. Pastavilla, Kartal, Lunch&Dinner markalarının Durum Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye satışına yönelik Rekabet Kurumu tarafından beklenen onay verildi.

Rekabet Kurulu, Koç Ailesi’ne bağlı Tat Gıda’nın Pastavilla, Kartal ve Lunch & Dinner markalarının Durum Gıda’ya satışına onay verdi. Şirket’ten konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “2 Ağustos 2019 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilen Pastavilla, Kartal ve Lunch & Dinner markalarının Durum Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ne satılmasına Rekabet Kurumu tarafından onay verilmiştir” denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.