Keskin ailesinden taziye teşekkür mesajı

Keskin ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonra 19 Eylül akşamı kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Hacı Keskin ailesi taziyelerinde acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Bulak Mahallesinde yaşayan Gazeteci Metin Keskin'în babası 81 yaşındaki Hacı Keskin yaklaşık 1 yıldır tedavi gördüğü Hakkari Devlet hastanesinde hayatını kaybetmişti. 

Keskin aile acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Değerli aile büyüğümüz Hacı Keskin'in vefatı dolayısıyla cenazemize ve taziyemize eşlik eden, yurtiçi ve yurtdışından telefon ve sosyal medya aracılığıyla bu büyük acımızı paylaşan, dualarını esirgemeyen bütün akrabalarımıza,  hemşehrilerimize ve dostlarımıza, aile büyüklerimize, kamu kurum yönetici ve personellerine, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerine, haliyle tüm gönüldaş ve sevenlerimize ,Teşekkür  ve minnetlerimizi sunarız. Cenab-ı  Allah'tan  cümle geçmişlerimize rahmet, Sizlere  sağlık ve esenlikler dileriz" 

                                             KESKIN AİLESİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.