Kadına iş yeri önünde silahlı saldırı

Kadına iş yeri önünde silahlı saldırı

Diyarbakır'ın Ergani de G.K. adlı kadın, ev yemekleri yaptığı iş yeri önünde silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bir kadın, ev yemekleri yapan G.K. isimli kadını iş yerinin önünde tabancayla vurdu. G.K. hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre olay, akşam saatlerinde Ergani ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ev yemekleri yapan G.K. ile ismi öğrenilemeyen kadın arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadın şüpheli, yanında getirdiği tabancayla G.K'ya ateş etti. G.K, vücuduna isabet eden kurşunla yaralanırken, ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. G.K, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Şüpheli kadın ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.