İstanbul'dan Uludere'ye 2 TIR yardım

İstanbul'dan Uludere'ye 2 TIR yardım

İstanbul Sultangazi Belediyesi, Şırnak'ın Uludere ilçesine 2 tır dolusu yardım gönderdi. Belediye binası önünden dualar eşliğinde yola çıkan tırlar, Uludere'deki birçok vatandaşın ihtiyacını karşılayacak.

Her ay düzenli olarak çeşitli il ve ilçelerdeki vatandaşlara yardım gönderen Sultangazi Belediyesi, Şırnak Uludere halkını da unutmadı. Kuru gıda, giyim ve oyuncak gibi ürünlerden oluşan 2 tır dolusu yardım malzemesi, belediye binası önünde düzenlenen tören sonrası dualar eşliğinde Uludere'ye uğurlandı.

"Sultangazi her zaman mağdurun yanında yer almayı sürdürüyor"

Her ay çeşitli il ve ilçelere yönelik yardım kampanyası düzenlediklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Bugün Şırnak Uludere'ye yardım tırımızı yolcu ettik. Daha evvel de biliyorsunuz, gerek Suriye'ye gerekse çeşitli bölgelere buradan yardım gönderdik. Burada aslında oturan bir şey var. Burada oturan vatandaşımız bu yardım duyarlılığını devam ettiriyor. Sultangazi her zaman mağdurun yanında yer almayı sürdürüyor. Şırnak Uludere'den bize gelen bir talep oldu. Oradaki ihtiyaç sahiplerini duyduk. Buradan tırımıza; ayakkabı, takım elbise, diğer kıyafetlere, gerekse gıdadan çocuklarımız için park, oyun bahçelerine kadar, salıncağından tahterevallisine kadar her şeyi gönderiyoruz. Bunlar düzenli olarak gönderilecek. Bundan sonra da yine belirli aralıklarla bu yardımlar sürecek. Çünkü; yardımlar belirli aralıklarla sürekli geliyor. Vatandaştan gelen yardımları, bizde bir köprü olarak, belediye olarak bu illerimize gönderiyoruz. Tabi oradan gelecek başka sıkıntılı ilçelerimiz, köylerimiz, ilimiz olursa onlara da buradan yardım elini uzatıyoruz" dedi.

ppo.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.