İstanbul'da bir kadın darp edilip kayalıklara atıldı

İstanbul'da bir kadın darp edilip kayalıklara atıldı

Sahil kenarındaki kayalıklarda bulunan kadın hastaneye kaldırıldı.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde yurttaşlar Gürpınar sahilindeki kayalıklarda hareketsiz yattığını polise bildirdi. Olay yerine gelen polis kadının yabancı uyruklu olduğunu öğrendi. Kadının darp edildikten sonra kayalıklara atıldığı öne sürülürken polis konuya ilişkin soruşturma başlattı.

Sahilde bisiklet süren bir kişinin, kayalıklarda bir kadının hareketsiz bir şekilde yattığını görünce polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis vücudunda morluklar ve darp izlerine rastlanan kadın için sağlık ekiplerine haber verdi . Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından genç kadını hastaneye kaldırdı. Genç kadının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.