HGC'den Vali Çelik'e ziyaret

HGC'den Vali Çelik'e ziyaret

Hakkari Gazeteciler cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan beraberindeki gazetecilerle beraber Vali Çelik'i makamında ziyaret etti.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan, Genel Sekreter Zeki Dara ve Sayman Metin Keskin, kentte çalışan basın mensupları ile birlikte Vali Ali Çelik'i makamında ziyaret etti. 

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarette gazeteciler ile sohpet eden Vali Çelik, gazetecilik mesleğini icra eden basın mensuplarının zorlu bir görevi üslendiğini söyledi. 

Kentte yaşanan gelişmelerin tarafsız bir şekilde kamuoyuna yansıtılmasının önemine değinen Vali Çelik, gazetecilerin toplumun aydınlatılmasında çok önemli bir misyonu olduğuna dikkat çekti.

Vali Çeik ziyaretlerinden ötürü Gazeteciler Cemiyeti Balkanı Mehmet Özkan ve beraberindeki basın mensuplarına teşekkür etti ramazan bayramlarını kutladı. 

Cemiyet Başkanı Mehmet Özkan da sahada çalışan basın mensuplarının karşılaştıkları güçlüklere dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.