HGC'den Hakkari Barosuna tebrik ziyareti

HGC'den Hakkari Barosuna tebrik ziyareti

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan'a tebrik ziyaretinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Hakan Taş, HGC Başkan Yardımcısı Mehmet Özkan, Sayman Metin Keskin ve Denetmen Rahmi Er ile birlikte Baronun 9. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden Hakkari Barosu Başkanlığı görevine seçilen Avukat Ergün Canan'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Canan, basının kamu görevi yaptığını ifade etti.

HGC Başkanı Hakan Taş da kongre öncesinde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Baro Başkanı Canan'a geçmiş olsun dileğinde bulunup, yeni dönemde Canan ve ekibine başarılar diledi. Bir 1 kişi, ayakta ve oturuyor görseli olabilir

22

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.