HDP'li Sait Dede'den Bayram mesajı

HDP'li Sait Dede'den Bayram mesajı

Halkların Demokratik Partisi Hakkari Milletvekili Dr. Sait Dede Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede, Ramazan Bayramı dlayısı ile yayınladığı kutlama mesajında başta Hakkari halkı olmak üzere bütün İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı. 

Dede, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yaşanan küresel salgın ve yine bu salgını bir fırsata çevirerek kendi çıkarları yönünde kullanan bir iktidar bloğunun saldırlarının, hukuksuzluklarının arttığı bir süreçteyiz.  Onları yaklaşan sonlarının telaşı içinde karanlık dehlizlerde bırakarak halaylarımızı çekmeye bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz.

Ne yazık ki Ramazan Bayramını Covid-19 salgını sebebiyle; her zamanki bayramlaşmaların aksine, olağan dışı bir şekilde kutlayacağız. Dayanışmanın en güzel örneği olan Ramazan ayının ardından  başlayan ve üç gün boyunca kutlanacak olan Ramazan Bayramının tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Evet, salgın sebebiyle kucaklaşamayacağız, tokalaşamayacağız ancak unutmayalım ki salgınla mücadele kurallarına uyarak yaşamı seçmiş olacağız, sevdiklerimizin sağlığını toplumun sağlığını korumuş olacağız ve her zaman olduğu gibi yaşamı savunacağız. Zap’ın eşsiz melodisinde, Berçelan’nın güzel havasında ve Reşko’nun özgür esen rüzgarlarında tekrar bir araya gelecek olmanın heyecanı ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.