HDP lideri Temelli Kılıçdaroğlu ile görüştü

HDP lideri Temelli Kılıçdaroğlu ile görüştü

HDP, partinin Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesinin ardından bir açıklama yaptı

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli başkanlığındaki HDP heyeti, CHP Genel Merkezini ziyaret ederek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet ile görüştü.

Görüşme sonrasında HDP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karşılıklı değerlendirmelerde, Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine kayyım atamalarının bir siyasi darbe olduğunda hemfikir olunmuştur. Demokratik ilke ve değerleri savunan kararlı bir ortak tutumun önemine vurgu yapılmıştır. Verimli geçen görüşmede, muhalefetin ülkenin bütün önemli meselelerinde istişare içinde olmasının ve birlikte çözüm arayışının değerli olduğu belirlenmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.