HATSO’nun girimleri ile Çukurca’ya giyim yardımı!

HATSO’nun girimleri ile Çukurca’ya giyim yardımı!

Hakkarili İşadamı Lezgin Bahadar’ın katkıları ile kente gönderilen 2 bin 600 kışlık mont ve ayakkabı Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından Çukurcalı öğrencilere dağıtıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığın girişimleri Bursa’da yaşayan Hakkarili İşadamı Lezgin Bahadır’ın katkıları ile Çukurcalı öğrencilere dağıtılmak üzere 2 bin 600 mont ve ayakkabı gönderildi.

HATSO’dan yapılan açıklamada, Başkan Servet Taş’ın, her yıl eğitim öğretim yılında TOBB tarafından oda/borsalara yapılan eğitim yardımının devam ettiği belirtildi.

Odanın sosyal sorumluluk bilinci ile faaliyetlerine devam ettiği belirtilen açıklamada “İzmir’de bulunan Sultan Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. yönetim kurulu başkanı hemşehrimiz işadamı Lezgin Bahadır’dan kışlık mont ve ayakkabı talebinde bulunduk. Kıymetli hemşehrimiz Lezgin Bahadır talebimizi olumlu karşılayıp, 2.600 öğrenciye dağıtılmak üzere giyim malzemelerini tarafımıza gönderdiler” denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çukurca ilçemizde önceden yapmış olduğumuz çalışma sonucu Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere göre hazırlanan 2.500 adet mont ve ayakkabıyı, Hatso Başkanı Servet TAŞ, işadamı ve Çukurca İlçesi kanaat önderi Abdulaziz Alkan, Hatso yönetim kurulu başkan yardımcısı Fazıl Özkan  ve Hatso Meslek grubu başkanı Naif Karaman ile birlikte Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Dağan’ateslim ederek, dağıtımını gerçekleştirdiklerini, geriye kalan 100 adet mont ve ayakkabıyı da il merkezinde tespit ettikleri öğrencilere dağıtılacaktır. Bu kış mevsiminde çocuklarımızın sevinmesine vesile olan kıymetli yardımlarından dolayı hemşehrimiz Sayın Lezgin Bahadır’a teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İş hayatında daha büyük başarılara ulaşmasını temenni ediyoruz.”

1-20201204151231.jpg3-20201204151231.jpg2-20201204151231.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum