Hatay'da konteynerlere polis baskını

Hatay'da konteynerlere polis baskını

Defne ve Samandağ ilçelerindeki konteynerlere polislerce yapılan baskınlarda aralarında İHD yöneticisi Salman Altınöz’ün de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Çekmece Mahallesi'nde bulunan yaşam alanı içerisindeki konteynerlere polis bu sabah baskın düzenlendi. Baskında konteynerlerin içinde bulunan eşyalar dağıtıldı, konteyner kapıları tahrip edildi.

MA’nın haberine göre, İnsan Hakların Derneği (İHD) Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Salman Altınöz'ün de aralarında olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Samandağ ilçesinde de Eğitim Sen Samandağ Şubesi ve bazı konteynerlere polisin baskın düzenlediği ve bazı kişilerin gözaltı alındığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.