Hakkari'yi Yeşillendirme çalışmaları devam ediyor

Hakkari'yi Yeşillendirme çalışmaları devam ediyor

Hakkari Belediyesi, kent merkezinin ana yollarındaki orta Refüjlere ağaç dikimini devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Belediyesinin “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” ile dönüşümün yaşandığı Hakkari’de daha düzenli ve modern bir üst yapının oluşması ve şehre yeşil alanların kazandırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. İlk etapta asfalt uygulamasının tamamlandığı yol güzergahlarında orta refüj ve kaldırım düzenlemesi başlatırken buna bağlı orta refüjlerde bölgenin iklim ve  mevsimine göre ayrıca kent estetiğine uygun ağaçlandırma ve peyzaj uygulaması yapışıyor.
 
EPCİM: “HAKKARİ’NİN ŞEHİR KALİTESİ YÜKSELİYOR”
 
Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim; “Buradaki peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarımızın temelinde olabildiğince yeşili Hakkari’mize kazandırmak. Tabi burada belirli bir uygunluk programı ile çalışıyoruz. Projelendirme ve araştırmalar sonucu Hakkari’mize en iyi hizmeti uyguluyoruz. Bu çalışmalarımız ile Hakkari’mizin şehir kalitesi yükseliyor. ” dedi.

1_1312201718171621.jpg1_1312201718181230.jpg1_1312201718171246.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.