Hakkari’de yöresel ürünler fuarı açıldı!

Hakkari’de yöresel ürünler fuarı açıldı!

Hakkari'de 40 ilin ürünlerinin yer alacağı Yöresel Ürünler Fuarı bugün açıldı. HATSO Başkanı Servet Taş’ın katılımı ile açılan fuar 19 - 30 Haziran tarihleri arasında hizmete verecek!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Anadolu Kervanı Yöresel Ürünler öncülüğünde aralarında Ankara, Bursa, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Aydın, Bitlis, Çorum, Çankırı, Erzurum, İzmit gibi illerden çok sayıda firmanın yüzlerce ürün çeşidinin bulunduğu yöresel ürün fuarı açıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerindeki eski Tekel Binası yanında (İŞ-KUR karşısı) kurulan fuarın açılışına Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, yöresel ürünler etkinliği ve Hakkarili girişimler Abdürrahim Yaşar ve Mehmet Gür, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 Açılışta organizatörü Ömer Fatih Ergül, kısa bir açıklama yapan Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, girişimciler Mehmet Gür, Abdurrahim Yaşar ve Organizatör Ömer Fatih Ergül tarafından açılan ve 25 gün sürecek yöresel ürün fuarı için bir araya geldiklerini söyledi.

Fuarda bulunan ürünlerin Hakkari için ihtiyaç olan ürünler olduğunu kaydeden Taş, “Fuarlar zor ve zahmetli işlerdir. Bu anlamda 60’a yakın gencimiz geçicide olsa istihdam ediliyor. Hakkari’de bulamadığımız 45 ilin ürünleri ilimizde sergilenecek. Hep beraber dolaşacağız. Organizatör kardeşlerimize ve stant açan kardeşlerimize bol kazançlar diliyoruz” diye konuştu.

HATSO Başkanı Servet Taş ve beraberindekiler fuarda açılan stantları gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar.

15 gün boyunca açık kalacak olan fuarda, kuruyemiş çeşitleri başta olmak üzere Afyon sucuğu, biber çeşitleri, baharatlar; Kayseri pastırma ve sucukları, Bursa zeytini, Trabzon süt ürünleri, İzmit pişmaniyesi, Erzurum Çağ kebabı gibi ürünler uygun fiyata temin edilebilecek.

Cumhuriyet Caddesi üzerindeki eski Tekel Binası yanında (İŞ-KUR karşısı) açılan fuar 30 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Vakıf ve Dernek Başkanı Abdurrahman Er ve beraberindeki dernek yöneticileri ile vatandaşlar fuarda stantları dolaştılar. 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.