Hakkari'de yıldırım düştü: 4 asker yaralı!

Hakkari'de yıldırım düştü: 4 asker yaralı!

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca İlçesi’nde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan askerleri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER


Vali Toprak eşi Dr. Funda Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ile birlikte 20 Mart 2017 tarihinde Çukurca İlçesi Güvendağ Bölgesi’nde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan 4 askerî personeli tedavi gördükleri Hakkâri Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Doktorlardan yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında bilgi alan Vali Toprak, geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu askerlerle bir süre sohbet etti.

03-008.jpg02-008.jpg04-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.