Hakkari'de YGS yoğunluğu

Hakkari'de YGS yoğunluğu

Saat 10:00 itibari ile başlayan, milyonlarca öğrencinin ter döktüğü 2017 YGS tamamlandı. Sınavın bitmesi Hakkari en kalabalık anlarını yaşadı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), bugün tek oturumda tamamlandı. 2 milyon 265 bin 902 kişinin başvurduğu sınavda adaylar, Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik ve Fen Bilimleri olmak üzere 4 farklı dersten 40’ar soru, toplamda ise 160 soruyu yanıtladı.

2 saat 40 dakika süren sınava Hakkari’den 8 bin 500 öğrenci katıldı. Çoğunluğu ilçelerden ve köylerden gelen öğrencilerin girdiği sınav sonrası Hakkari’nin Bulvar caddesi en kalabalık anlarını yaşadı.

Öğrencilerin sınav çıkışı çarşı merkezine akın etmesi ile hem trafik durma noktasına geldi.

Sınava girmek için dışardan gelen öğrencilerin büyük bir çoğunluğu Hakkariler tarafından evlerinde ağırlanırken, sınavın bitmesi ile birlikte bir çok öğrenci erkenden ilçelere ve köylere dönmek için duraklara akın etti.

193f7666-8f3e-4cde-b908-c01dbdbf85d1.jpg

s1-001.jpg

s2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.