Hakkari’de yardıma muhtaç Öğrenciler için Kermes düzenlendi

Hakkari’de yardıma muhtaç Öğrenciler için Kermes düzenlendi

Hakkari’nin 23 nisan ilköğretim okulunda düzenlenen kermeste, Veli ve öğrencilerin evlerinden getirdikleri eşya ve yiyecekler satışa sunuldu

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Veli, öğretmen ve öğrenci işbirliği ile düzenlenen kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Veli ve Öğrencilerin evlerinde hazırladıkları yöresel yemekler, pastalar, resimler ve el işlerini kermeste satışa sunuldu.

Yardıma muhtaç öğlecilere yardım etmek amacıyla kermes düzenlediğini belirten, Okul Müdürü Kadir Çetin Zorlu kış günlerinde hiçbir öğrencinin ayakkabısız ve montsuz kalmaması adına kermes düzenlediklerini söyledi. Çetin, “Burada bir gelir elde edip bu gelir ile çocuklarımıza ayakkabı ve mont alacağız. Hakkari halkının inanılmaz derecede katılımı, ilgisi bizi çok memnun etti. Şuanda katlarımız tıklım tıklım. Veli, öğretmen ve öğrenci işbirliği içerisinde bu hayırlı işi hep beraber gerçekleştiriyoruz. “şeklinde konuştu.

Evinden yöresel yemek getirerek kampanyaya destek çıkan Cevahir Ertuş isimli veli ise; ‘Yardıma muhtaç çocuklarımıza Mont ve Ayakkabı alabilmek için destek amaçlı bir kermes düzenledik’ dedi.

dsc_0045-002.jpg

2-235.jpg3-183.jpg4-153.jpg6-090.jpg7-067.jpg5-115.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum