Hakkari'de sosyal Yardımlar Evlerinde Teslim Ediliyor

Hakkari'de sosyal Yardımlar Evlerinde Teslim Ediliyor

Hakkari’de "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı" kapsamında sağlanacak 1000'er liralık yardım, vatandaşlara ikametgahlarında verilmeye başlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER
 

İl Hıfzıssıhha Kurulunca, biner liralık yardımın PTT dağıtıcıları, Polis memurları, bekçiler ve Jandarma vasıtasıyla ikametgahlarda dağıtılması kararlaştırıldı.

Dağıtıma başlayan ekipler, Mahalle muhtarları ile vatandaşlara ikametgahlarında ziyarette bulunarak yardımları elden teslim ediyor.

Bu güzel uygulamadan dolayı Hakkari valisi ve Emniyet müdürüne teşekkür eden Hakkari Muhtarlar Derneği ve Sümbül mahalle muhtarı Ferdi Aksaç, Vatandaşların PTT önünde oluşan uzun kuyruklardan kurtulduğunu söyledi.

3-20200404144601.jpg4-921.jpg2-20200404144601.jpg5-607.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum