Hakkari'de şehit polisler için mevlit okutuldu

Hakkari'de şehit polisler için mevlit okutuldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu şehit olan 2 özel harekat polisi için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Mevlit-i Şerif okutuldu. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Cengiz Üs Bölgesi'nde meydana gelen kaza sonucunda şehit olan Özel Harekat polisleri Adnan Kısar ile Osman Gül için Hacı Sait Camii bahçesinde verilen Mevlid-i Şerif programına Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkâri İl Müftülüğünde görevli imamlar tarafından okunan Mevlid-i Şerif programında şehitlerİn ruhuna Fatiha’lar okunarak dualar edildi. 

Programının ardından İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

3-20200814170854.jpg1-20200814170854.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.