Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düşen sözleşmeli er memleketi Ağrı’ya uğurlandı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven Dağı üs bölgesine, PKK'lıların Irak'ın kuzeyinden düzenlediği havanlı saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ömer Güç (23) için  Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Törene, Hakkari Vali Vekili Bekir Abacı, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneal Emre Tayanç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin,  MHP İl Başkanı Cüneyit Özbek, Ak Parti eski İl Başkanı Nurettin Fırat, kurum amirleri, asker ve polis katıldı.

Şehit Piyade sözleşmeli er Güç'ün Türk bayrağına sarılı cenazesinin tören alanına getirilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından şehidin özgeçmişi okundu. Duaların okunmasından sonra şehit sözleşmeli er Güç'ün naaşı,omuzlarda taşınarak tekbirler eşliğinde helikoptere konularak memleketi Ağrı'ya uğurlandı.

1-(1)-005.jpg1-(2)-003.jpg6-185.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.