Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari'de şehit asker için tören düzenlendi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde el bombasının inflak etmesi sonucu şehit olan piyade sözleşmeli Er Özgür Çelik, memleketine uğurlandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Çukurca ilçesi şehit Mehmet Acıbucu üs bölgesinde bakim faaliyetleri sırasında el bombasının inflak etmesi sonucu şehit olan piyade sözleşmeli Er Özgür Çelik, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

Törene, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı Mustafa Duruk, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Piyade Komando Albay Hasan Paçalı, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er, asker, polis ile kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Şehit piyade sözleşmeli Er Özgür Çelik'in Türk bayrağına sarılı cenazesinin tören alanına getirilmesinin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından şehit Çelik'in özgeçmişi okundu. Dualarnı okunmasından sonra silah arkadaşlarının omuzlarında tekbirler getirilerek Ambulansa konulan Şehit sözleşmeli Er Özgür Çelik 'in naaşı toprağa verilmek üzere  memleketi Kayseri’nin Develi ilçesine uğurlandı.

2-20200206004513.jpg4-879.jpg9-139.jpg3-20200206004513.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.