Hakkari’de ‘Pgent Cafe Bistro” hizmete açıldı

Hakkari’de ‘Pgent Cafe Bistro” hizmete açıldı

Hakkari’de 6 kişinin istihdam edildiği “Pgent Cafe Bistro” görkemli bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Bulak Mahallesi Mukaddes Akar Sokağında genç girişimci Vahit Akdağ tarafından 6 kişinin istihdam edildiği “Pgent Cafe Bistro” isimli iş yeri görkemli bir açılış töreniyle hizmete açıldı. 

Açılışa Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş ve davetliler katıldı. 

Açılışta kısa bir açıklama yapan HATSO Başkanı Servet Taş, bugün yine çok güzel bir işletmenin açılışını gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini belirterek, ” Genç girişimci kardeşimiz Vahit Akdağ tarafından 6 kişinin istihdam edildiği güzel ve nezih bir cafe açıldı. Bu tür işletmeler açıldıkça Hakkari’nin istihdamına ve ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır. Genç girişimci kardeşimize bol kazançlar diliyorum. Bugün yine sayın vekilimizle bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ise, yeni iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek bu gibi işletmelerin açılması hem Hakkari ekonomisine hem de işsizliği bir nebze olsun çare olduğunu söyledi. 

Farklı sektörlerde yıllarca hizmet veren iş yeri sahibi genç girişimci Vahit Akdağ da, "Pgent ailesi olarak benimsediğimiz iş ahlakıyla kaliteli ve güvenilir hizmetimizle değerli müşterilerimize kesintisiz ve daimi hizmet vermeye devam edeceğiz. Hakkari’de 17 yıldır cafe sektörü başta olmak üzere çeşitli sektörde çalıştım.  Bugün de kentimizde eksik gördüğüm sosyal bir mekan olan Pgent Cafe Bistro adından yeni bir işletme açtım. Burada 6 kişiyi istihdam ediyorum. Açık hava ve açılır camlardan oluşan iş yerimizde müşterilerimiz aileleri ve sevdikleriyle hoşça vakit geçireceği nezih bir mekan haline geldi. Deneyimli personellerimizle haftanın belirli günleri canlı müzik programlarıyla 7/24 hizmet vermeye başlayacağız. Menümüzde dünya mutfağı seçme yemekleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ve kahvaltı hizmetimiz olacaktır. Pgent ailesi olarak benimsediğimiz iş ahlakını kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için 2007 yılından beri üstüne katarak devam ettiriyoruz. Bünyesinde barındırdığı işletmelerin hepsinde aynı yenilikçi fikirler üzerine kurulmuştur. Tekrardan açılışımıza teşrif eden tüm davetlilere teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.1-20200807194357.jpg2-20200807194357.jpg3-20200807194357.jpg4-20200807194358.jpg

5-681.jpg6-488.jpg7-340.jpg8-251.jpg

9-163.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.