Hakkari'de Newroz hazırlıkları başladı

Hakkari'de Newroz hazırlıkları başladı

Hakkari Newroz Tertip Komitesi 2024 Nevruz programının startını verdi. Tekser otogarında kutlanacak programın hazırlıkları başladı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti)  7 Mart tarihinde kutlancak olan Newroz kutlamasının startını Verdi.

Dem Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez ve Hakkari eski Milletvekili Sait Dede, Dem Parti Hakkari Belediye eşbaşkan adayları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe, Dem Parti İl Eşbaşkanları Kadir Şahin ve Hümeyra Armut’un katılımı ile ilk nevruz ateşi yakıldı.

Hakkari Dem Parti Nevruz Tertip Komitesi üyesi Emin Ertuş Hakkari’de 17 Mart  Pazar günü kutlanacak Nevruz programı için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Hakkari Nevruz programının Tekser Otogar alanında kutlanacağını bildiren Ertuş, etkinlikler kapsamında Serısolan’da ilk Nevruz ateşin yaktıklarını kaydetti.

Tüm Hakkari halkını Nevruz kutlamasına davet eden Ertuş Hakkari halkının Nevruz’unu kutladı.

Dem Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile Hakkari Milletvekilleri Öznur Bartın ve Onur Düşünmez ile Hakkari eski Milletvekili Sait Dede’nin katılması planlanan Hakkari Nevruz programında Lawje ve Nuray Balık sahne alacak.

98232f7a-dc75-4f93-95f1-3ad8b2a3e70d.jpg

0dd741ee-409e-424d-99e9-6aa47538d861.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum