Hakkari'de 'Kitap Okuyoruz' etkinliği

Hakkari'de 'Kitap Okuyoruz' etkinliği

Kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında "81 İlde Kitap Okuyoruz" projesi ile Hakkari'de kitap okuma etkinliği düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

25 -31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Hakkari'de kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve ve farkındalık oluşturmak için 'Kitap Okuma' etkinliği düzenlendi. 

''81 İlde Kitap Okuyoruz’ ‘projesi kapsamında Hakkari Kent parkta düzenlenen etkinliğe öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Hakkari  İl Halk Kütüphanesi Müdürü Yusuf Kızılkaya 55. Kütüphane Haftası etkinlikler kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Her yıl tüm illerde bu tür etkinliklerin düzenleniyor. Bu seneki kitap okuma etkinliğinin genel teması ‘’Kitap Değiştirir’’ temasıdır. Biz sayın valimizin ilimizde başlattığı ‘’Bir Kitap Bir İnsan’’ kampanyası ile 81 ildeki ‘’Kitap Değiştirir’’ kampanyasını ili birleştirerek Hakkari’de de bu kampanyayı düzenledik. Etkinliğe  yaklaşık 60 genç, kitapsever katıldı. Her katılımcının bir sonraki etkinliğe bir kişiyi dahil etmesini bekliyoruz. Bu tür etkinliklerin Hakkari’deki okuma kültürünü artmasına daha fazla destek sunmasını umuyoruz. Buruya gelip, bu soğuk havada bizlerle birlikte kitap okuyan, kitapseverlere ve öğrencilere teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

1-20190327132636.jpg2-996.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum