Hakkari'de HDP'ye kaç kişi başvuru yaptı?

Hakkari'de HDP'ye kaç kişi başvuru yaptı?

HDP Hakkari’de 31 Mart yerel yönetim seçimleri için Aday Kabul Komisyonuna yapılan başvurulara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şuana kadar 13 kişinin belediye başkanlığı için başvuru yaptığı belirtildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP’nin  31 Mart yerel yönetim seçimleri hazırlıkları devam ederken, HDP Aday Kabul Komisyonu; belediye eşbaşkanlığı, belediye ve il genel meclisi üyeliği için aday adayı başvurularına ilişkin bilgilendirme yaptı.  

Aday Kabul Komisyonu adına açıklama yapan komisyon sözcüsü Necip Çoşkun, 5 Kasım tarihinde başlayan aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiğini söyledi. 

Şuana kadar belediye eşbaşkanlığı için 13 kişinin başvuru yaptığını belirten Coşkun, belediye meclis üyeliği için 54, il genel meclisi üyeliği için ise 37 kişinin başvuru yaptığını kaydetti. 

Başvuruların 5 Aralık Çarşamba günü sona ereceğine dikkat çeken Coşkun, aday adaylarının bu süreyi göz önünde bulundurarak zamanında başvuru yapmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum