Hakkari'de görülmemiş kampanya

Hakkari'de görülmemiş kampanya

Hakkari Merkez'de faaliyet gösteren Depo Ayakkabı Mağazası ayakkabıda görülmemiş bir indirim kampanyası başlattı. Patron Çıldırdı dedirten kampanyada 1 ürün alana ikinci ürün 1 TL.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Uzun süredir Hakkari’de faaliyet gösteren ve Türkiye’deki 20 farklı ayakkabı fabrikası ile çalışan Depo Ayakkabı Mağazası; döviz kurundaki artışa ve zamlara inat çılgın bir kampanyaya imza attı. 

Hakkari’de yaşlısı genci, çocuğu, öğrencisi, hakimi, doktoru, memuru öğrencisinin alışveriş yaptığı Mağazadan bir ayakkabı alana ikincisi sadece 1 TL. 

Mağaza mağaza dükkan dükkan gezmeyin en uygun fiyatlı bay-bayan güzel ayakkabı modelleri tek bir noktada sizlerle üstelik ‘patron çıldırdı’ dedirten kampanya 15 Ekim’de bitiyor. Bu fırsat kaçmaz diyenleri Depo ayakkabı mağazasına bekliyoruz. 

ADRES: Bulvar Mah Altay Caddesi PTT Kargo yanı

İLETİŞİM: 0546 576 23 45

p-021.jpg

d5-002.jpgd6.jpgd4-002.jpg

d.jpgd1-004.jpg

dd-001.jpgd2-003.jpg

ddd-001.jpgd3-002.jpg

d9.jpgd8.jpgd7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.