Hakkari'de fırtına çatıları uçurdu: 1 kişi yaralandı

Hakkari'de fırtına çatıları uçurdu: 1 kişi yaralandı

Hakkari'de etkili olan fırtına nedeniyle çok sayıda evin çatısı uçtu. Gupsi konutlarının dördüncü blokunda bulunan binanın çatısı müdahale edilmeyi bekliyor. Yüksekova'da ise bir kişi yaralandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Sabah saaterinde başlayan ve giderek etkisini artıran fırtına Hakkari'de hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Fırtına nedeniyle kent merkezi ve bazı köylerde evlerin çatısı yerinden söküldü, Yüksekova'da etkili olan fırtına nedeniyle bir kişi yaralandı. 

Elektriklerin kesik olduğu kentte fırtına nedeniyle çatılardan uçan parçalar tehlike saçarken, Gupsi Konutlarında bir binanın çatısının kısmen uçtuğu geri kalan parçaların ise tehlike saçtığı belirtildi.

Haber merkezimize ulaşan bina sakinleri AFAD ve İtfaiye ekilerine haber verdiklerini olay yerine gelen ekiplerin düşmek üzere olan çatıya müdahale etmediklerini savundular. 

Öte yandan Bay köyünde de fırtına nedeniyle bazı vlerin çatılarının hasar gördüğü öğrenildi.

Yüksekova ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan fırtına, ev ve iş yerlerinin çatılarını uçurdu. Fırtına nedeniyle uçan çatılar birçok aracın üzerine düşerken, elektrik tellerinin de kopmasına neden oldu.Toz bulutunun kapladığı ilçe merkezinde üzerine çatı düşmesi sonucu yaralanan bir çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

frt.jpg2-364.jpg 3-290.jpg

vt.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.