Hakkari'de FETÖ darbe girişimi davası görüldü

Hakkari'de FETÖ darbe girişimi davası görüldü

Hakkari'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine destek verdikleri iddiası ile haklarında dava açılan 32 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Hakkari 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, aralarında eski Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal'ın da yer aldığı 18 tutuklu sanık, SEGBİS aracılığıyla katılırken, bazı tutuksuz sanıklar, yakınları ve sanık avukatları mahkeme salonunda hazır salonunda bulundu

Sanıklardan eski Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Otal, FETÖ/PDY terör örgütüyle bir irtibatının, bağının olmadığını ileri sürdü. .

Darbeci general Semih Terzi ile whatsapp mesajlarını da reddeden Otal, Terzi'yi gıyaben tanıdığını ancak kendisiyle tanışıklığının bulunmadığını iddia etti.

9 sanığın savunmasını alan mahkeme heyeti, duruşmayı çarşamba gününe erteledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.