Hakkari’de Canlarını Tehlikeye Atan Öğrenciler ve Veliler Üst Geçit İstiyor

Hakkari’de Canlarını Tehlikeye Atan Öğrenciler ve Veliler Üst Geçit İstiyor

Hakkari'nin sümbül mahallesinde bulunan tekser kavşağında üstgeçit olmadığı için karşıdan karşıya geçmek isteyen Öğrenciler büyük tehlike yaşıyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan sümbül mahallesi kavşağında üstgeçit olmadığı için karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar büyük tehlike yaşıyor. Sümbül Mahallesinde yaşayan vatandaşlar can güvenliklerinin olmadığını söyleyerek üst geçit istediklerini kaydettiler.

Anayol’da birkaç sefer kazaların meydana geldiğini dile getiren Mahalle sakini Yasin Çiçek, "Bu Anayolu her gün yüzlerce öğrenci, vatandaşlar, çocuklar, yaşlılar kullanıyor. Üst geçidin yapılması için insanların ölmesi mi lazım? Yazık günah değil mi, insanın canı bu kadar ucuz mu? Küçük çocuktan yaşlısına kadar binlerce insan bu yolu kullanıyor. Bunların can güvenliğini yetkililer neden düşünmüyor? Yazıktır günahtır"diyerek tepki gösterdi.

gg.png3-127.jpg2-172.jpg1-192.jpg4-106.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum