Hakkari'de 40 su arızası giderildi

Hakkari'de 40 su arızası giderildi

Hakkari Belediyesi ekipleri, kentin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış, Viyan Tekçe, talimatları doğrultusunda vatandaşların sağlıklı hizmet alması için belediye ekiplerinin ellerinde geldiğini yaptığını belirtiler.

Eş Başkanlar,” Artık güzel kentimize halkımıza layık hizmetlerin zamanıdır. Kentin bütün dinamikleri ile birlikte birikmiş tüm sorunların çözümü için işe koyulduk.

Halkımız hizmetin en iyisine layıktır ve elimizde geleni yapıyoruz. Temiz bir Hakkari için herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Hafta sonu olmasına rağmen belediye ekipleri kentin birçok noktasında su ve kanalizasyon arızası ile mücadele ediyor. Belediye ekipleri iki haftalık süre içerisinde yaklaşık 40’a yakın su ve kanalizasyon arızası gidererek vatandaşların mağduriyetlerini giderdi.

Bir süre önce meydana gelen yağışların altyapıya zarar verdiğini belirten, belediye ekipleri, gecelerini gündüzüne katarak bu arızaları kademeli olarak gidermeye çalıştıklarını belirttiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.