Hakkari’de 120 kişi için TYÇP kuraları çekildi

Hakkari’de 120 kişi için TYÇP kuraları çekildi

Hakkari'de İŞKUR aracılığı ile Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde istihdam edilecek 120 kişi çekilen kura ile belirlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR aracılığıyla istihdam edilecek 120 kişilik alım için bin 356 kişi başvuru yapmıştı.

İşe alınacaklar için Hakkari Valiliği Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda  Noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Kura çekimleri sırasında Hakkari İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile iş başvurusu yapan vatandaşlar hazır bulundu. 

Her mahalle için ayrı ayrı kura çekilirken, kurada isimleri çıkan 120 Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü  bünyesindeki okullarda istihdam edilecek.

Şartları yerine getirenler önümüzdeki günlerde işe başı yapacak.

Şartları yerine getirmeyenlerin yerine alınmak üzere ayrıca 134 kişiden oluşan yedek liste için kura çekildi. İsmi yedekte çıkanların asil listede iş başvurusu yapamayanların yerine geçeceği öğrenildi.

Kurada isimleri çıkanların isim listesi daha sonra duyurulacak.

1-773.jpg4-467.jpg3-575.jpg2-706.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum