Hakkari'de 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutlandı

Hakkari'de 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kutlandı

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Hakkari'de görev yapan serbest muhasebeci ve mali müşavirler de, 1-7 Mart muhasebe haftasını düzenlenen etkinlik ile kutladı.

SMMM Hakkari İl Temsilcisi Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu 1 – 7  Muhasebe Haftası'nı kutladıklarını söyledi.

Mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleği ile meslek örgütünün, Anayasa'nın 135'inci maddesine istinaden kurulduğunu anımsatan Yakupoğlu, SMMM'nin kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olduğunun altını çizdi.

Yakupoğlu, "Serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirler, üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışıyor. Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan bir meslek oluşturduk." değerlendirmesinde bulundu.

Gerek stajyerlerin ve meslek mensuplarının eğitiminde gerekse mesleğin uygulanmasına yönelik sorunların çözümünde özveriyle çalıştıklarını kaydeden Yakupoğlu 1-7 Mart muhasebeciler haftası nedeniyle çeşitli kesimlerin kendilerini ziyaret ettiğini söyledi.

Etkinlikler kapsamında Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir’i ziyaret eden mali müşavirler Defterdar Özdemir’e çiçek taktim ettiler.

Türkiye ekomosine önemli katkılar sunan tüm mali müşavirlerin gününü kutlayan Yakupoğlu “Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Örenci yönetim kurulu üyeleri ile bizleri ziyaret etti. Ayrıca Hakkari Ticaret Odası Başkan Yardımcı Fazıl Özkan ve Genel Sekreter Fikret Keskin, Van Borsaso Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısu Gıyasettin Kundakçı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Van SMMM Hakkari İl Temsilcisi Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Cabbar Yakupoğlu, Türkiye ekomosine önemli katkılar sunan tüm mali müşavirler gününü kutladığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.