Hakkâri Zap Spor, maç öncesi Antalya'da kampa girdi

Hakkâri Zap Spor, maç öncesi Antalya'da kampa girdi

Amatör Ligde mücadele Şampiyon olan Hakkâri Zap Spor, Yüksekova belediye spor ile yapacağı baraj maçı için Antalya’da 15 günlük kampa girdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bu sezon amatör ligde şampiyon olan Hakkari Zap Spor Nisan ayında Yüksekova Belediye Sporla baraj maçı öncesi Antalya’da 15 ünlü kampa girdiler.

Antalya girdikleri kamp hakkından açıklama yapana Hakkâri Zap Spor yöneticisi Hayrettin Timur Kampla ilgili şunları aktardı.

‘’Hakkari Zap  Spor  olarak Nisan ayında yapacağımız maç öncesi burada kampa girdik bu süreçte Hakkari Zap Spor camiası olarak bizlere katkılarını esirgemeyen, Hakkâri Koordinatörü Trabzon milletvekili sayın Ayşe Sula Köseoğluna, Hakkari Valisi sayın Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı sayın  Ferdi Korkmaz, Hakkari il Emniyet müdürü sayın S. Suvat Dilberoğlu, ve Ak Parti İl Başkanı sayın Emrullah Gür’e Teşekkür ederiz'' dedi.

1-371.jpg3-274.jpg2-346.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum