Hakkari Valiliğinden saldırı açıklaması

Hakkari Valiliğinden saldırı açıklaması

Hakkari Valiliğinden Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evine yapılan saldırı ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada 3 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari kent merkezinde oturan Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin'in evine ses bombası atılması ve sonrasında bölgeden silah seslerinin yankılanması olayı ile ilgili Valilik açıklama yaptı.

Valillik açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "24.09.2017 günü saat:19.50 sıralarında İlimiz Merkez Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin'in İlimiz Merkezinde bulunan ikametinin bahçesine açık kimlik bilgileri tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından ses bombası atılmıştır. Olay anında kendisine koruma olarak görevlendirilen güvenlik korucuları tarafından havaya uyarı atışı yapılmış ve meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmamıştır. Olay bölgesine sevk edilen güvenlik güçlerimiz tarafından bölgede şüpheli tavırlar sergileyen 3 şahıs gözaltına alınmış olup, gerekli işlemlerinin yapılabilmesi amacıyla TEM Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.